Keresés ebben a blogban

2013. április 13., szombat

Irigység a nők barátságában - avagy hogyan járulhat hozzá a féltékenység személyes fejlődésünkhöz?




A féltékenység, az irigység, és a vetélkedés nemcsak szerelmi kapcsolatainkat teheti tönkre, a barátnők is jól ismerik, milyen pusztításra képes az irigység démona. Nemcsak barátnőnkre lehetünk féltékenyek, hanem barátnőnk többi barátnőjére, párunk barátairól nem is beszélve. A vetélkedés tárgyának örök klasszikusai a barátnő külseje, lénye, hogy mennyire kedvelik a férfiak és a nők, van-e gyereke és milyen szakmai sikerekkel büszkélkedhet. Ha elveszítjük a kapcsolatot eredeti énünkkel, hajlamossá válunk kényszeresen hasonlítgatni magunkat például barátnőnkhöz is. Önmagunk másokhoz mérése egyébként normális és hasznos viselkedés, hiszen pontosan abban segít, hogy elhatárolódjunk másoktól, és megerősítsük önazonosságunkat, amely fontos része az egészséges személyiségfejlődésnek. Figyeljünk hát oda irigy gondolatainkra és ahelyett, hogy teret adnánk az önmarcangolásnak, és mérgezni kezdenénk legjobb barátnőnkkel való kapcsolatunkat, fordítsuk hasznunkra féltékeny nyugtalanságunkat. Hogyan?

Első lépésben értsük meg a jelenséget!

A féltékenység érzésében nagy szerepet játszik a rivalizálás, és az irigység. Ha különösen gyötrő irigység kínoz bennünket, a hátterében nagy valószínűséggel kisgyermekkori csalódás vagy elkényeztetés áll. Az irigységet az a csalódás táplálja bennünk, hogy nem vagyunk egyformák, nem mindig az történik, amit szeretnénk, és nem kaphatunk meg mindent, amit csak akarunk. A féltékenység titokzatos indulat, már-már beteges sértődöttség, amely abból fakad, hogy nem mi vagyunk az egyetlen és kizárólagos személy a másik életében és nem vagyunk képesek teljes egészében betölteni a másik ember lelkét. Gondoljunk arra is, hogy az irigység, vetélkedés, féltékenység olyan érzelem, amely a szülő-gyermek viszonyban és a testvérkapcsolatban gyökerezik, vagy amelyet rossz emlékű párkapcsolatainkban éltünk át. Ezek a tapasztalatok határozzák meg milyen mértékben és formában jelenik meg későbbi kapcsolatainkban az irigység és a féltékenység. A felnőttek kóros féltékenysége annak a korábbi lelki sérülésnek a következménye, amit akkor szenvedtünk el, amikor úgy éreztük elveszítünk valamit, vagy valakit, amire kizárólagos jogot formáltunk.

Készítsük el lelki önéletrajzunkat és azonosítsuk a féltékenység személyes okait élettörténetünkben!

Akkor hajlunk leginkább a féltékenységre, ha magunkat vajmi kevéssé tudjuk szeretni, csupán mások vonzalma vagy elismerése jelenti számunkra, hogy szeretetreméltóak vagyunk. Az elhagyástól való félelmünket az is táplálja, hogy az elutasítás számunkra azt jelenti, nem vagyunk elég jók, így meginog az önértékelésünk. Az irigység és kételyeink fontos jelzések. Arra hívják fel a figyelmünket, hogy nem vagyunk jóban magunkkal, sőt ideje elgondolkodnunk azon is, van-e valami, amivel kapcsolatban többet hozhatunk ki magunkból.

Azért irigykedünk barátnőnkre és másokra, mert bennünk is megvan az irigyelt tulajdonság, csak lappangó állapotban? Vagy kevesebbet hoztunk ki az életünkből, mint a bennünk rejlő lehetőség?

A különbözőség azért fontos számunkra, mivel ez jelenti az individuáció táptalaját, ugyanakkor ez ad okot arra is, hogy irigykedjünk és vetélkedni kezdjünk másokkal. Az individuáció szakaszai egyben olyan időszakok, amikor felfokozódik bennünk az irigység, a rivalizálás, mint sürgető individuációs késztetés. Jól tesszük, ha elfogadjuk a kihívást. Az irigység a fejlődés útjára vezethet bennünket, használhatjuk hajtóerejét, és erőt meríthetünk ahhoz, hogy kihozzuk magunkból nem megélt tehetségünket és lehetőségeinket. A fejlődés útján megtapasztalhatjuk, hogy képesek vagyunk elfogadni határainkat és végességünket, olyannak szeretjük magunkat, amilyenek vagyunk, és hálásak tudunk lenni azért, hogy bizonyos dolgokban, van, aki többet tesz nálunk. 

Aki józanul képes beszélni saját irigységéről és féltékeny érzelmeiről, sőt barátaival is képes megosztani érzéseit, máris megtette az első lépést az irigység produktív kezelése felé.

A gyötrő irigység a barátnők kapcsolatát is tönkreteheti, pedig a jó barátnő olyan kincs, ami kiemelt szerepet játszik személyes fejlődésünkben. A barátnői kapcsolat többek között lehetőséget kínál arra is, hogy a két ember felnőjön egymáshoz és képesek legyenek megmutatni egymásnak erős oldalukat is, amivel inspirálóan hatnak a másikra. Ha lehetőségünk van „mi érzést” átélni az irigyelt személlyel, és közös célokért együtt lelkesedni vele, önmegvalósításunk szárnyakra kap. Átélhetjük, hogy a különbözőség konstruktívan táplálja önbecsülésünket és a másik erős oldala erőforrásként szolgál a számunkra. Két ember játékos kihívása ösztönzően hat a felekre, azonban ne feledjük, hogy a konstruktív rivalizálás csupán akkor lehetséges, ha senki sem akar első hegedűs lenni.

ETS.

Ajánlott irodalom: Verena Kast: A jó barátnő - Mi fűzi össze és mi tartja életben a nők barátságát?, Park Kiadó, 2000




Kérdés az olvasóhoz:


Ön miért irigykedik barátnőjére?




Egyéni és párkapcsolati tanácsadás


90 megjegyzés:

  1. Nem szoktam irigykedni a barátnőimre...Sőt, már barátnőm sem nagyon van.
    Inkább rám szoktak irigykedni, főleg azok, akiknek problémájuk van az önbecsülésükkel.
    Igényes családban nőttem fel, ahol nem rivalizátak, kivéve a nagynéném kapcsolatát anyámmal.

    Mivel már gyerekkoromban megszoktam az igényességet, az vált természetessé, és nem valamiféle szerep.
    Sajnos volt olyan, és a mai napig van is, hogy pl. kolléganő ha lát valamit rajtam, szinte biztosan tudom hogy egy hét múlva látok rajta valamit, amit tőlem koppintott le.

    Egyénien öltözködök, de nem kirívóan, de azt látom, hogy nagyon kevés ember öltözik az egyéniségéhez illően.
    Vagy másokat utánoznak, vagy különféle divatházak termékeit hordják.

    Nem is azzal van bajom, ha néha valaki utánoz, mert nincs saját ötlete, meg tudom, hogy tetszik a stílusom, hanem a viselkedés a baj. Amit az arcán látni, a lekezelő tekintetet.

    Hát régebben sokat szenvedtem ettől. Most már nem annyira érdekel.

    Ismerek pár nagyon csinos hölgyet, idősebbet is, és csak tanulok tőlük. Csodálom, hogy 80 évesen valaki olyan tartással teli, és csinos, nőies tud maradni..

    Nagyon vonzó az ilyen személyiség, és nem irigykedni kellene, hanem tanulni a másiktól, és fejlődni.

    Nekem egy 30 éves barátságom ment tönkre tavaly.

    Nagyon eltávolodtunk egymástól. Amióta ő megözvegyült, erkölcsileg lecsúszott. sajnos ezáltal sok minden megváltozott az életében, és nem volt köztünk már harmonikus a kapcsolat.

    Tudom hogy sokszor zavarta, vagyis megjegyezte, miért öltözök ki. Számára a kiöltözés a normális nőies viselet volt, amit ő nem tett magáévá.
    Nyilván néha nem úgy néztünk egymás mellett, ahogy kellett volna.
    Adtam szép ruhákat neki, hogy csinosabban öltözzön, de nem becsülte meg.

    A végén a kapcsolat sok szenvedést okozott. A nem hozzá férfi barátaitól olyan stílusra tett szert, ami nem tetszett.
    Pl. folyamatosan hazudtak neki, ezt pedig úgy kompenzálta, hogy különféle módon kiszúrt velem.

    Késett, vagy az együtttöltött időből felét telefonálással töltötte, holott 3 órával előtte búcsúzott el a fiújától.

    Már nem sajnálom, hogy vége lett. Szép volt, amíg szép volt..
    Ha egy ember nem akar fejlődni, legyen szó bármilyen kapcsolatról, az hamarosan véget fog érni.

    Magamban azt ismertem fel, hogy manipulálható voltam, és vagyok is.
    Igen, fontos, hogy ki tudjuk jelölni a határainkat. Most ezzel foglalkozok, mert egész életemben ezzel volt és van problémám.

    Amatőr szinten több mint 10 éve érdekel a lélektan, és a vallás.
    Mostanában az ember személyisége érdekel, és az önismeret.

    Kedves Sára!
    Nagyon jó a honlapja! :)

    Nagyon jók a témák is, főleg manapság aktuálisak.

    Üdvözlettel, Cindur





    VálaszTörlés
  2. Cindur szívesen beszélgetnék veled, lehetséges? :)

    VálaszTörlés
  3. Lehetséges. Ha még erre jársz. :)

    Cindur

    VálaszTörlés
  4. Hello barátok ... szezonális üdvözletet mindenkinek. Én vagyok Mary Michael, a legnagyobb városoktól, néhány nappal ezelőtt elolvastam egy megjegyzést, amelyet egy kapcsolat-tanácsadási blogra írt. egy müncheni ember, egy újságíró, feltárja, hogyan gyógyította meg a gyenge erekciót és a gyors ejakulációt három héttel a felesége miatt a betegség miatt. olvasva a történetet, és azt mondta, hogy Drigbinovia, az a férfi, aki segített neki elérni mindent, kivonta az ex-feleségét az elválasztás után. Nagyon szerencsés voltam, hogy másolni a doctorigbinovia93@gmail.com címet az online kommentumból. Beszélgetek a Drigbinovia-val, a házaséletemben rejlő kihívások miatt. Szükségem volt olyan óvatos segítségre, hogy visszaszerezzem a férjemet. Néhány hónappal ezelőtt harcoltam a férjemmelegítővel, egyenesen a szemembe nézett; Azt mondta, hogy köztünk volt, befejeztük a házassági kapcsolatot, elvittük fiam, kevin és hazánkba utazott Spanyolországban élni. Azóta megpróbáltam hívni, és üzeneteket küldeni telefonon, szociális hálózaton keresztül. középen és e-mailben, de teljesen megakadályozta a vonal elérését, annyira frusztrált, és segítségre volt szüksége, hogy beszéljen a fiammal, Felixel, elolvastam, hogy bocsánatot kérjek, még akkor is, amikor mindketten tudjuk, hogy bántalmazott engem. 7 hónapig szavak nélkül nincs levél. Ez a helyzet minden nap meggyilkolt, depressziós voltam, és kétségbeesetten segítségre és sürgős megoldásra volt szükségem a probléma megoldása érdekében, ezért kapcsolatba léptem Drigbinovia e-mail címével, mert szerintem csak segíthetek a férjemnek hazatérni a fiammal. Beszéltem vele, és biztosította, hogy segíthet nekem, hogy visszatérjek férjemmel és fiaimmal haza, engedelmeskedjek és kövessem utasításait lépésről lépésre. Két nappal később, Drigbinovia elmondta, hogy ebédet ejtette szerelmi szerelési erőivel a templomán. Mindezt egyedül csinálta, semmit sem tettem, csak a szükséges tételeket szolgáltattam. Ugyanazon az estén a férjem, Chandler hívott a telefonon, hogy bocsánatot kérjen, nagyon nyugodt volt. Beszélt velem, ő is nagyon sajnálta, hogy mindent megtett, hogy bántalmazzon. Chandler tegnap tegnap hazatért fiam fiával, ma boldog vagyok, hogy visszaállítottam a családomat, és hogy a férjem és én jobban szeretjük egymást, mint valaha. Mindig értékelem és értékelem Drigbinovia segítségét. Megígérem, hogy megosztom a jó hírekről szóló bizonyságomat a barátaim és a többiek iránt. Nekem van egy pozitív szándékom, hogy a dolgok meg fognak működni számomra, és rájöttem, hogy jó lenne veled megosztani veled, mivel tudom, hogy másokat is inspirálni fog, mivel nemrégiben találkoztam, élő tanú vagyok, akitől én munka. Én, a férjem, hazatért hét napon belül, hihetetlen és csoda. a tanácsom az, hogy kétségbeesetten keresi az állandó és sürgős megoldást a szerelmi kapcsolatok válságára, és ha visszanyerte elveszett partnereit és boldog családot hozott létre. Élő meggyőződésem, hogy ezek a szerelmi hatalmi erők hatékonynak bizonyulnak, és ennek megfelelően dolgoznak, hogy tervezzenek néhány nappal az ex aktiválásuk után, hogy bocsánatot kérjenek tőle. Sok szerencsét kívánok neked

    VálaszTörlés
  5. Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés
  6. Üdv mindenkinek,

    A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.
    Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés
  7. Helló, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen kölcsönt, üzleti hitelt, jelzáloghitelt, autóhitelt, diákhitelt, személyi kölcsönt, kockázati tőkét stb. keresel! Magánhitelező vagyok, cégeknek és magánszemélyeknek nyújtok kölcsönt alacsony és ésszerű, 2%-os kamattal. E-mail: christywalton355@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Szüksége van finanszírozásra üzleti célokra? 3.000 eurótól 500.000.000 euróig nyújtunk kölcsönt az ajánlatunk iránt érdeklődő ügyfeleinknek 2%-os kamattal havi/évente; feltételeink egyszerűek és barátságosak. Jelenleg kisvállalkozási kölcsönökre, kereskedelmi kölcsönökre, építési hitelekre, ingatlanfinanszírozásra, autóhitelre, autókölcsönre, személyi kölcsönre stb. vannak javaslataink. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com) még ma e-mailben. információ.

    Sürgős hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  9. Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Karácsonyi kölcsön Jelzáloghitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Minden típusú hitelt kínálunk 2%-os kamattal! Elérhetőségek e-mail címe:(dakany.endre@gmail.com)

    Hitelre van szüksége?

    VálaszTörlés
  10. Szüksége van sürgősségi hitelre? 2% -os hiteleket kínálunk, adósságkonszolidációs kölcsönöket, üzleti kölcsönöket, magánhiteleket, autókölcsönöket, szállodai kölcsönöket, diákhiteleket, személyi kölcsönöket Lakás refinanszírozási kölcsönök, további részletekért E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  11. Kölcsönre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle kölcsönt 2%-os kamattal adunk ki! Kapcsolatfelvételi e-mail;(richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  12. Szia,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk arra, hogy a következő típusú kölcsönöket vagy bármilyen finanszírozást kínáljunk: Magánkölcsön? Vállalkozási kölcsönök? Hitel adósságkonszolidációhoz? Javítja otthonát? Befektetési hitel? Rendelkezésre álló kreditek? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  13. Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  14. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Hitelre van szüksége? magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? Minden típusú hitelt kínálunk 2%-os kamattal! Elérhetőségek e-mail címe:(dakany.endre@gmail.com)

    Hitelre van szüksége?

    VálaszTörlés
  16. Mindenféle kölcsönt kínálunk 2%-os kamattal. 1000 euró és 60 000 000,00 euró között. Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben (dakany.endre@gmail.com).

    VálaszTörlés
  17. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? karácsonyi kölcsön? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  18. Keres egy üzleti hitel? személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitelek, kockázati tőke, stb .. Vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény bármely okból. Én Dakany Endre, egy privát hitelező, hitelezés vállalkozások és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% -os kamatláb. ha érdekel? Írjon nekünk ma, a (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel még ma

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  19. Sürgős kölcsönre van szüksége? Vállalkozási kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. adunk, ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: (richardcosmos5@gmail.com)

    VálaszTörlés
  20. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  21. Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő típusú kölcsönök VAGY bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Magánkölcsön? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Befektetési hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  22. Jó nap,

    A Hopkinson hitelcég a következő kölcsönöket kínálja:
    Magánkölcsön
    Üzleti kölcsön
    Építési kölcsön
    Ingatlan kölcsön
    Adósságkonszolidáció
    Refinanszírozási hitel
    Kereskedelmi kölcsön
    Projektfinanszírozás
    Jelzálogkölcsönök és egyéb pénzügyi szolgáltatások.
    E-mail: hopkinsonloan@hotmail.com
    Whatsapp / Viber: +337 5314 7557
    Weboldal: https://hopkinsonloan.wixsite.com/hopkinsonloan/

    Kösz.

    VálaszTörlés
  23. Helló, lépjen kapcsolatba a fenti e-mail a hitel. van szüksége az üzleti vagy személyi kölcsön? Adunk ki hitelt 3000 € - € 600.000.000, hogy az egyedi és a vállalatok 2% -os kamatláb évente. További információért forduljon e-mailben: (digitalloancredits@gmail.com)

    VálaszTörlés


  24. Szüksége van személyi kölcsönre, befektetési kölcsönre, üdülési kölcsönre, vállalkozási hitelre, diákhitelre, lakáshitelre vagy bármilyen kölcsönre? 2%-os kamattal kínálunk hiteleket. Megfizethető hiteleket kínálunk 5000 és 8000000 dollár között. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot a (digitalloancredits@gmail.com) e-mail címen.

    VálaszTörlés
  25. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Különféle kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön) és együttműködő szervezeteknek évi 2%-os kamattal. Ennek célja, hogy segítse Önt pénzügyi kötelezettségeinek teljesítésében, különösen a jelenleg zajló pénzügyi világválság idején. 1 000 és 500 000 000 között kölcsönözhet (font, euró vagy dollár). További kérdéseivel forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  27. Sürgős kölcsönre van szüksége, hogy kifizesse adósságát? Szüksége van hitelre egy új vállalkozás elindításához? Személyi kölcsönre van szüksége? Minden típusú hitelt kínálunk 2%-os kamattal. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a következő e-mail címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  28. Szüksége van valamilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Lakáshitelek? Céges hitelek? Mezőgazdaság és projektek finanszírozása? 2% kamattal adunk kölcsönt! Elérhetőségek: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  29. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartó e-mail :

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +79258159150

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Sürgős hitelre van szüksége? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, diákhitelt, autókölcsönt stb. biztosítunk. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  31. Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 100 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  32. Gyors, hosszú vagy rövid lejáratú kölcsönre van szüksége viszonylag alacsony, akár 2%-os kamattal? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, lakáshitelt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt kínálunk Ha érdekel, forduljon hozzánk: (richardcosmos5@gmail.com)

    VálaszTörlés
  33. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt nyújtunk? Vállalkozási hitel? jelzálog? Mezőgazdasági hitel? Oktatási hitelek? Adósságkonszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsön? Autó hitel? Szállodai hitel? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitel? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  34. Pénzügyi válságban van? és kölcsönre van szüksége, itt a lehetőség az Ön számára. Mindenféle kölcsönt kínálunk az Ön által választott 2,000 eurótól 100 000 000,00 euróig, 2%-os kamattal. Az érdeklődők ezen az e-mail címen (dakany.endre@gmail.com) forduljanak hozzánk.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  35. Jó nap,

    Jelentkezzen itt mindenféle kölcsönért, pénzügyi segítségért és alacsony kamatozású kölcsönért 24 órán belül minden rászoruló számára. Kapcsolatba lépni:
    E-mail: hopkinsonloan@outlook.com
    Whatsapp/Viber: +337 5314 7557
    Weboldal: https://hopkinsonloan.wixsite.com/hopkinsonloan/

    Kösz.

    VálaszTörlés
  36. Gyors hitelre van szüksége? Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 100 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  37. Szeretném Önöket ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőnek, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és örömteli, hogy a magánhitelező megmentett és felajánlott egy kölcsön 2% kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: (christywalton355@gmail.com) vagy whatsapp neki +12522852093

    VálaszTörlés
  38. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk az accessloanfirm2030@gmail.com címen

    whatapp: +359988394743

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  39. Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási hitelek? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  40. A nevem Patricia Kingsman, 2023 új jogi hitelezője vagyunk, és szeretnénk segíteni minden olyan szervezetnek, akinek anyagi segítségre van szüksége, 500 000,00 Ft és 5 000 000 000 Ft-tól 500 000 000 Ft-ig és afelett, euróban adunk hitelt, így ha segítségre van szüksége, kérjük, küldjön nekünk e-mailt a patriciakingsman.loans2016@gmail.com címre, hogy a hiteltranzakciója most megtörténhessen, a következő 8 órán belül megkapja a kölcsönt, gyors átutalás és késedelem nélkül biztonságos. Tehát e-mailben: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ha érdekel

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Üdv mindenkinek,

    Üdvözöljük a jövőben! A finanszírozás egyszerűbbé vált a Patricia Kingsman hiteltársasággal.

    Keresett-e finanszírozási lehetőségeket új üzleti terveihez, kölcsönt keres-e meglévő vállalkozásának bővítéséhez? Egy kis gondban találja magát a kifizetetlen számlákkal, és nem tudja, merre induljon fordulnak? Visszautasították a bankjai? Patricia Kingsman hiteltársaság. IGEN-t mond, amikor a bankok NEM-et mondanak. Lépjen kapcsolatba velünk, mivel alacsony és megfizethető, 2%-os kamattal kínálunk pénzügyi szolgáltatásokat hosszú és rövid lejáratú (fedezetes és fedezetlen) hitelekhez. Az érdeklődő kérelmezők vegye fel velünk a kapcsolatot a további hitelszerzési eljárásokkal kapcsolatban.

    A szolgáltatások közé tartozik:

    * Autóhitel
    * Lakáshitel
    * Teherautó kölcsön
    * Jelzálog hitel
    * Adósságkonszolidációs kölcsön
    * Üzleti kölcsön
    * Személyi kölcsön
    * Diákhitel.

    Patricia Kingsman hiteltársasággal. Búcsút inthet minden pénzügyi válságának és nehézségének, hiszen hitelesek, megbízhatóak, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk.
    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Üdvözlettel,
    Patricia Kingsman asszony

    VálaszTörlés
  42. Üdv mindenkinek

    A nevem Igaz József, Magyarországról származom, és Budapesten élek, online kölcsönt kerestem, és csak csalókat kapok, de rátaláltam a Patricia Kingsman hiteltársaságra, és láttam, hogy emberek online tanúskodnak Vannak jó cselekedetek, ezért úgy döntöttem, hogy újra boldog leszek-e, ezért 350 000,00 eurós kölcsönért folyamodtam, és a kölcsönt nyújtó Patricia Kingsman biztosította, hogy 8 óra múlva a kölcsönöm a bankszámlámon lesz, így ma, ahogy voltam Dolgozva láttam, hogy a bankom üzenetet írt nekem, hogy 350 000,00 eurós összeg van a számlámon, és köszönöm Patricia Kingsmannek, mert ő valódi, ezért ha online kölcsönre van szüksége, kérjük, ne hagyja magát átverni, mint ahogy én jelentkezem ettől a cégtől, mert ő a egyetlen valódi cég, amely online hitelt ad. E-mail címük: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VálaszTörlés
  43. A nevem Magdi Sabjànné Ćavar Magyarországról származom, most kaptam kölcsönt egy új, legális hitelintézettől 2023-ban, és annak a cégnek a neve, amelyik ma segített a hitelemben: Patricia Kingsman hiteltársaság, ők a legkedvesebb hiteltársaságom. valaha találkoztam azzal, hogy tegnap kölcsönt kértem tőlük, és az egyetlen dolog, amit tettem, az volt, hogy kifizettem az átutalási díjat, amit azt mondtak, hogy fizessek, és azonnal kifizetem a következő 8 órán belül, amikor a hitelemmel voltam, sajnálom, hogy nem tudom mondja meg, mennyit segítettek nekem, de ez nagy pénzösszeg, így mindenki, ha valódi kölcsönre van szüksége, ez a megfelelő hiteltársaság a patriciakingsman.loans2016@gmail.com e-mail címére.

    VálaszTörlés
  44. A nevem Horváth Csaba Miki, Magyarországról származom, ezt az időt arra szeretném felhasználni, hogy mindenkinek elmondjam az interneten, hogyan kaptam meg a hitelemet, miután háromszor átverték, tegnap kölcsönkértem a Patricia Kingsman hiteltársaságtól, amikor láttam, hogy az emberek tanúskodnak a jó munkája és az, hogy hogyan segített az embereknek, ezért úgy döntöttem, hogy jelentkezem, és elmondta, mit kell tennem, féltem, de ma reggel megtettem, most kaptam egy figyelmeztetést a bankomtól, hogy pénz van a számlámon, és megnéztem az összeg és a kölcsönöm volt, nagyon boldog vagyok. Ezért szeretném kihasználni ezt az időt, és elmondani mindenkinek az interneten, hogy ez a cég valódi, ha hitelre van szüksége, ez a cég a megfelelő cég, ahonnan pályázhat, ne kerüljön átverésbe, mint én, mert vannak csalók, akik ettől a cégtől kérnek, és boldog leszel. email címük: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VálaszTörlés
  45. A nevem Heinemann Miša Zsóka. Debrecen Magyarországról származom, szeretném írni az internetre, hogy ha valódi kölcsönre van szüksége, a Patricia Kingsman az igazi hiteltársaság, amely kölcsönt ad. Múlt hét pénteken kértem kölcsönt ettől a cégtől, és csak ma kaptam meg tőlük a kölcsönt. mindenki, ha valódi kölcsönre van szüksége anélkül, hogy átverték volna, ez a megfelelő cég, amelytől igényelhet, így a cég valóban nagyszerű, és ők valódiak, olyan sok embert csaltak át, ha hitelre van szüksége anélkül, hogy átverték volna, ez az igazi cég, amely kölcsönt ad kölcsönt kértem ettől a Patricia Kingsman cégtől, és ma megkaptam a kölcsönömet, így bárki a világon, ha valódi kölcsönre van szüksége, keresse meg ezt a céget, és biztos lehet benne, hogy ez a cég mosolyt csal az arcára. a céggel e-mailben vagy whatsapp-on lehet kapcsolatba lépni, az e-mail címük a patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Köszönet mindenkinek, aki elolvassa ezt az üzenetet, ez a cég nem tudja, hogy ezt csak a valódi kölcsönre szorulók biztonsága érdekében teszem.

    VálaszTörlés
  46. Üdv mindenkinek

    Laluska Éva vagyok, Budapestről származom. Online kölcsönt kerestem, és nagyon féltem, hogy még soha nem kértem kölcsönt, és nagyon jól kerestem, és kerestem egy igazi céget, találtam egy Patricia Kingsman nevű céget, és láttam, mit mondtak az emberek erről a cégről. igaz volt, úgy döntöttem, hogy kölcsönt kérek a cégtől, és 150 000,00 eurós kölcsönre volt szükségem ahhoz, hogy vállalkozást indítsam, amikor benyújtottam, mindent elmondott, amit megtettem, és biztosított, hogy 8 óra múlva megyek. hogy a hitelemmel legyek, azt mondtam, hogy rendben van, és pontosan 8 órán belül vártam, mire megkapom a kölcsönömet ettől a cégtől, mivel most írom, még soha nem csaltak meg, és ez a cég nagyszerű, hallottam, hogy csalásokról beszélnek, de még soha nem csaltak meg, és hálás vagyok érte Istennek. Tehát mindenki, ha valódi kölcsönre van szüksége, ez a megfelelő cég, akitől kérhet, ők segítenek Önnek, és amikor azt mondják, hogy megkapja a kölcsönt, pontosan akkor kapja meg a kölcsönt. Csak meg kell írnom ezt az üzenetet mindenkinek, hogy ne a rossz cégtől kérjen kölcsönt, ha valódi kölcsönre van szüksége, lépjen kapcsolatba ezzel a céggel, és boldog lesz. E-mail címük: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    VálaszTörlés
  47. A nevem Mészáros Katalin Mária, szegedi vagyok, most kaptam meg a hitelemet a Patricia Kingsman hiteltársaságtól, és hallottam erről a cégről, és azt hittem, hogy hamis cég, de most nagyon boldog vagyok, hogy ez a cég segített nekem. és 100%-ban ez a cég valódi, így bárki, akinek kölcsönre van szüksége, ez a megfelelő cég, aki mostantól kérhet hitelt 250 000,00 eurós kölcsönért, és ez a cég késedelem nélkül segített nekem. Nagyon boldog vagyok, hogy tanúskodhatok ennek a cégnek, mert Láttam, hogy mások csinálják, és boldog vagyok, hogy azok között lehetek, akik megosztják a tanúságtételt arról, hogy ez a cég hogyan segített nekem, így mindenki, ha valódi kölcsönre van szüksége, a segítője itt van. elérhetőségük a patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Patricia Isten megáld téged és társaságodat

    Medveczky Mária vagyok. Budapesti Magyarországról származom, nincs sok mondanivalóm senkinek, akinek valódi kölcsönre van szüksége anélkül, hogy megcsalná, kérjen Patricia Kingsmantől, mert ma kértem kölcsönt ettől a cégtől, miután annyi jó és csodálatos megjegyzést olvastam erről a cégről. Kölcsönt kértem a tartozásaim kifizetésére, és csak 50 000 euróra volt szükségem, mert ennek a pénznek egy részét a gyermekeim tandíjának kifizetésére is felhasználom. Miközben ezt írom az interneten, éppen ma kaptam meg a kölcsönt ettől a cégtől, és olyan boldog vagyok, hogy soha nem hittem volna, hogy valaha újra boldog leszek, mert sok mindenen mentem keresztül, és köszönöm Istennek Patricia Kingsmant, Isten áldja majd. és a társaságát, amiért mosolyt csalt az arcomra. Így Magyarországon és más országokban bárkinek, akinek kölcsönre van szüksége, itt van a segítője, a cég pedig a Patricia Kingsman. Aki a Patricia Kingsman hiteltársaságtól jelentkezett, annak nem lesz gondja, mert pontosan akkor kapja meg a kölcsönt, amikor ő megmondja. céges levelezési címük: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Isten éltesse még egyszer Patricia Kingsmant, és éljen sokáig, hogy továbbra is segítsen az embereken.

    VálaszTörlés
  49. Sziasztok. A nevem Mile Tanko Tiborné Budapesti vagyok, láttam embereket tanúskodni erről a Patricia Kingsman hiteltársaságról, és még jó, hogy háromszor is csalás áldozata lettem, amíg rá nem találtam a Patricia Kingsman hiteltársaságra. tanúja vagyok ennek a cégnek, hogy valódi és legális én 3 gyerekes egyedülálló anya vagyok, és 2 helyen dolgozom, hogy több pénzt keressek nekem és a gyerekeimnek, ez a cég segített nekem, miután elmagyarázta nekik a cég azt mondta, ne aggódjak, hogy megyek. attól féltem, hogy megcsaltak, mielőtt azt hittem volna, hogy velem is ugyanez fog megtörténni, de azt mondtam magamnak, hogy Isten tudja a legjobban. A cég azt mondta nekem, hogy 8 óra a kölcsön átvétele, és 8 órán keresztül gondolkodtam, és azt mondtam, rendben, a keresett kölcsön összege 350 000,00 euró, és miután megtettem mindent, amit a cég kért, és elküldtem szükséges információk A kölcsönömet 8 órán belül megkaptam, ahogy azt leírtuk. Amikor megkaptam a kölcsönt, azt mondtam magamnak, hogy Isten az, aki arra késztetett, hogy megtaláljam ezt a céget, és már bemutattam ezt a céget 1 barátomnak, akinek szintén segítségre van szüksége, így bárki itt vagy bárhol látja ezt a bejegyzést, ha valódi kölcsön ez az egyetlen cég, amely a kudarc kétsége nélkül tud segíteni. Boldog vagyok minden nap ennek a társaságnak és Istennek, imádkozom, hogy Mrs. Patricia Kingsman maradjon utolsó ezen a világon, hogy továbbra is segíthessen a rászoruló embereken. A patriciakingsman.loans2016@gmail.com e-mailben léptem kapcsolatba ezzel a céggel. Köszönöm mindenkinek, aki elolvassa üzenetemet és bejegyzésemet.

    VálaszTörlés
  50. Szép napot mindenkinek ezen az oldalon

    A nevem Siyabonga Bokamoso Kungawo Magyarországról származom, és Pécsett élek, szeretném kihasználni ezt a lehetőséget, hogy írjak az interneten Patricia Kingsmanről néhány héttel ezelőtt kölcsönre volt szükségem, és körülbelül 22 000 eurót csaltak ki hamis hitelezők. egy nap úgy döntöttem, hogy újra kölcsönt keresek, mert a kölcsön nagyon fontos volt a vállalkozásom számára, aztán rátaláltam Patricia Kingsmanre, és láttam, hogy olyan sok ember vallott a cégéről, és nem voltam biztos benne, hogy a kölcsön jogszerű volt, de úgy döntöttem, hogy megadom neki. próbáld ki, és kértem egy 750 000,00 eurós kölcsönt, mindent elmondott nekem, beleértve a befizetési díjat is, először azt hittem, hogy átverés volt, de megpróbáltam, mert láttam, hogy az emberek is tanúskodtak a jó cselekedeteiről hogy nagyon kedves és segítőkész, így amikor letétbe helyeztem a hitelemhez szükséges pénzt, biztosított arról, hogy kevesebb mint 8 órán belül megkapom a kölcsönt, vagy legkésőbb 8 órán belül a bankszámlámon, azt mondtam, hogy rendben van, és csak tegnap vártam, hogy megkaptam. üzenet a bankomtól, hogy 750 000,00 eurót írtak jóvá a bankszámlámon, ezért felvettem vele a kapcsolatot és elmondtam neki, és örült, hogy megkaptam a hitelemet. És megígérem magamnak, hogy bárki, aki segített, megosztom a nevét az interneten, és nagy segítségére lesz. Tehát bárki Magyarországon vagy a világ minden táján, ha legális kölcsönre van szüksége, forduljon Patricia Kingsmanhez, mert ő legális, és most már azt is tudom, hogy vannak-e hamis emberek, akik kölcsönkérik a hitelezőt, Patricia Kingsmant Isten küldte. Akinek gyorskölcsönre van szüksége, lépjen kapcsolatba vele Whatsappon vagy e-mailben, és a cég e-mail címe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Köszönöm és üdvözlöm mindenkinek, aki elolvassa üzenetemet.

    VálaszTörlés
  51. Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő hiteltípusok vagy bármilyen típusú finanszírozás nyújtására: Személyi kölcsön? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Felújítja otthonát? Befektetési hitel? Van hitel? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  52. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2% kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  53. Szüksége van sürgős kölcsönre a számlák kifizetéséhez vagy az adósságok kifizetéséhez, ha igen, forduljon egy hiteltársasághoz, hogy segítsen
    kölcsönért kapcsolatba léphet velük a davidmullerloancompany@gmail.com címen vagy a Whatsappon keresztül: +1 (513) 914-6128 kölcsönért

    VálaszTörlés
  54. Üdvözlöm, szeretne pénzt felvenni kedvezőbb feltételekkel, mint egy bankban vagy nem banki cégnél? Akkor érdeklődhet a magánbefektetőktől származó, kedvező feltételekkel felvett hitelek iránt. 50 000 euróig, 900 000 000 euróig 360 hónapra vehet fel kölcsönt 2%-os kamattal. És ezt egyetlen bank sem kínálja Önnek. E-mail: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  56. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés

  57. Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási kölcsönök? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  58. Szeretném Önöket ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőnek, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és örömteli, hogy a magánhitelező megmentett és felajánlott egy kölcsön 2%-os kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: (christywalton355@gmail.com)

    VálaszTörlés
  59. Sürgős kölcsönre van szüksége?? Van egy karácsonyi kölcsönünk Önnek és családjának, hogy élvezhesse ezt az ünnepet A karácsonyi kölcsön már elérhető, bármilyen összegre is szüksége van, van kölcsönünk az Ön számára {Remy.credit111@gmail.com }
    Hitelre van szüksége? Küldjön e-mailt a REMY.CREDIT111CREDIT@GMAIL.COM címre
    Szia hogy vagy ma ?? Sürgős kölcsönre van szüksége a következő 6-12 órára minden stressz és késedelem nélkül. A REMY.CREDIT ma minden problémáját megoldja. 1%-os kamatozású kölcsönöket adunk ki, minden típusú hitelt kínálunk gyors kiszolgálással, küldjön e-mailt sürgős hiteleiről
    Írjon nekünk, és kölcsönt kapunk e-mailben: {REMY.CREDIT111CREDIT@GMAIL.COM
    van hitelünk Önnek. Küldjön nekünk e-mailt a Remy.credit111@gmail.com címen

    VálaszTörlés
  60. Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Hitelvizsgálat nélkül kínálunk kölcsönt alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  61. Üzleti hitelt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autókölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen hitel, kockázati tőkehitel 2% -os kamatlábbal, az érdeklődő pályázóknak e-mailben kell felvenni velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  62. Sürgős kölcsönre van szüksége? Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, diákhitelt adunk, autóhitel karácsonyi kölcsönt? Stb. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  63. kölcsönünk van, bármi legyen is nálunk, és készek vagyunk felajánlani bármilyen összeget, amit akar
    Kölcsönre van szüksége? Küldjön e-mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Sürgős kölcsönre van szüksége a következő 6-12 órára a REMY stressze és késése nélkül. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2%-os kamatozású kölcsönöket adunk ki, minden típusú hitelt kínálunk gyors kiszolgálással, küld
    nekünk egy e-mailt a sürgős hiteleiről Írjon nekünk e-mailt, kölcsönt kapunk e-mailben {remy.credit111@gmail.com}
    kölcsön van neked.

    VálaszTörlés
  64. Minősített magánhitelező vagyunk, és helyi és nemzetközi hitelszolgáltatásokat kínálok az Ön pénzügyi igényeinek kielégítésére, például lakáshitelek, autóhitelek, jelzáloghitelek, üzleti kölcsönök, nemzetközi kölcsönök, személyi kölcsönök, állami refinanszírozás és adósságkonszolidáció megfizethető kamattal. . További információért forduljon hozzám e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  65. HITELAJÁNLAT, Kölcsönre van szüksége? Pénzügyi zűrzavarban van, vagy pénzre van szüksége saját vállalkozásának elindításához? GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának rendezéséhez, számlái kiegyenlítéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? : forduljon hitelirodánkhoz e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Személyi kölcsön, vállalkozási kölcsön, lakáscélú hitel, adósságkonszolidáció

    VálaszTörlés
  66. Szükséged van pénzre? Ha igen, kérjük, küldjön egy e-mailt: (richardcosmos5@gmail.com) további részletekért.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  67. Pénzügyi segítségre van szüksége? Személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? vállalati hitel? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk kölcsönt! Elérhetőség: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  68. Szüksége van adósságrendezési kölcsönre, hogy kifizesse számláit? Szeretné ma átvenni az irányítást adóssága felett? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Kölcsön bármire? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönt kínálunk alacsony, a hitel 2%-os kamattal, E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  69. Hello, Kate vagyok, Georgiában élek
    Anyagi helyzetben voltam, és házat kellett vennem. Megpróbáltam kölcsönt keresni különböző magán- és vállalati hiteltársaságoktól, de nem működött, és a legtöbb bank megtagadta a hitelemet. De ahogy Isten akarta, bemutattak egy magánhitelezőnek, aki adott nekem 200 000 eurós kölcsönt, és ma már saját házam van és cégtulajdonosom, és jelenleg jól vagyok, ha céghez kell menni. kölcsön biztosítására. nincs fedezet, nincs hitelellenőrzés, csak 2%-os kamatláb és jobb törlesztési tervekkel és ütemezéssel rendelkező társ-aláíró, vegye fel a kapcsolatot a James kong kölcsönnel (jameskong.loanfirm@gmail.com). Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most olyan boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy többet megtudok róla az embereknek, és azt akarom, hogy Isten még több áldását adja. Felveheti vele a kapcsolatot az e-mail címén: jameskong.loanfirm@gmail.com

    Olvassa el a bizonyságomat, hogyan kapok kölcsönt megbízható cégtől.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  70. Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? házkölcsön? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  71. Hitelre van szüksége? Ebben az esetben email: dakany.endre@gmail.com

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Hitelre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt nyújtunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  72. Sürgős kölcsönre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitel? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitel? Oktatási hitel? Konszolidációs hitel betétekhez? Teherautó kölcsön? Autó hitel? Szállodai hitel? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitel? .ajánlat 2% kamattal! Lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  73. Szeretnék mindenkinek ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőt, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és boldog voltam, hogy a magánhitelező megmentett és 2%-os kamattal kínált kölcsönt, lépjen kapcsolatba velük most, ha sürgős kölcsönre van szüksége. E-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  74. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  75. Hitelre van szüksége? eladósodott, és adósságmentes akar lenni, ingyenes jelzálog-, üzleti vagy személyi kölcsönre van szüksége? Akkor jó helyen jársz. Kölcsönre van szüksége ésszerű, alacsony kamattal? Érdekel adósságait stressz nélkül törleszteni? lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  76. Valódi online kölcsönre van szüksége számlái biztosításához? Új vállalkozást indít? Személyi kölcsönre van szüksége? vagy Vállalkozási hitel, Igényeljen gyors és kényelmes hitelt projektjei új finanszírozásának megkezdéséhez a legolcsóbb, 2%-os kamattal. Bármilyen összegű kölcsönre van szüksége? A bank vagy a Payday Loan Company elutasította a kölcsönkérelmét alacsony hitelképessége vagy fedezetének hiánya miatt? és sürgős személyi vagy üzleti kölcsönre van szüksége, hogy újrafinanszírozza vállalkozását, kifizesse a számláit, rendezze rossz hitelproblémáit, vásároljon és birtokoljon egy saját házat? stb. lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  77. Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Kölcsönt kínálunk alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, hitelellenőrzés nélkül, E-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Hitelre van szüksége??? Jelentkezz még ma a 2%-os kamat elérhetőségen: (dakany.endre@gmail.com) további részletekért.

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  79. Szeretném Önöket ajánlani egy megbízható és valódi magánhitelezőnek, aki annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet. Meglepett és boldog voltam, hogy a magánhitelező megmentett és kölcsönt ajánlott fel. 2%-os kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Kölcsönre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt biztosítunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  81. Különbözo kölcsönöket kínálunk magánszemélyeknek (személyi kölcsön), és együttmuködnek a testületeknél 3% -os kamatlábonként. Ez segít Önnek pénzügyi kötelezettségeinek kielégítésében, különösen a folyamatban lévo pénzügyi világválság miatt. Kölcsönözhet 2.000 - 500.000.000 (font, euró vagy dollár) között. További tudnivalókért forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  82. Hitelre van szüksége? Ebben az esetben email: dakany.endre@gmail.com

    Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitel? jelzálog? Mezőgazdaság és projektfinanszírozás, GYORSHITELEK. Kölcsönre van szüksége adósságai törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú hitelt biztosítunk 2% kamattal! Kapcsolatfelvételi e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  83. Sürgősen hitelre van szüksége? Kínálunk személyi kölcsönt? Vállalkozási hitelek? Lakáshitel? Mezőgazdasági hitelek? Diákhitel? Betétkonszolidációs hitel? Teherautó hitelek? Autó hitelek? Szállodai hitelek? Hitelek refinanszírozása? és nincs több iskolai kölcsön? Első hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  84. Szerezzen sürgős hitelt még ma 2%-os kamattal, garanciával és megbízható ügyfelekkel világszerte. Mindenféle hitelt kínálunk 2000 eurótól 100 000 000 euróig, ma új vállalkozásba kezdhet, és azonnal kifizetheti adósságát. Kapcsolattartó e-mail e-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  85. Szüksége van adósságrendezési kölcsönre a számlák kifizetéséhez? Szeretnéd még ma kordában tartani adósságaidat? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlat most? Kölcsönre van szüksége a számla kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásfejlesztési hitel? Vállalkozásindítás, oktatás, adósságkonszolidáció keménypénzes kölcsön bárkinek? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönt kínálunk alacsony, 2%-os hitelkamattal, El. e-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. Üdv mindenkinek

    regisztrált magánhitelező vagyunk. Olyan hiteleket bocsátunk ki, amelyek segítik azokat az embereket és cégeket, akiknek világszerte frissíteni kell pénzügyi helyzetüket, nagyon alacsony, 3%-os éves kamattal egy év alatt, 30 éves törlesztési időszakra a világ bármely pontján. 10 000 USD és 25 000 000 USD közötti kölcsönöket bocsátunk ki. A kölcsönök jól fedezettek, és elsődleges célunk a maximális biztonság biztosítása. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com

    VálaszTörlés
  87. Hitel ajánlat,

    én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb. ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  88. Biztosított hitel ajánlat

    2000 € és 100,000,000 € közötti kölcsönöket kínálunk minden olyan személynek vagy cégnek, aki hajlandó és képes 2%-os kamattal törleszteni. E-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  89. Szükséged van pénzre? ha igen, email: dakany.endre@gmail.com

    Vállalkozási kölcsönt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autóhitel, diákhitel, adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitel, kockázati tőkehitel 2%-os kamattal Az érdeklődők vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  90. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés